akon logo

En del af AKON AS

square facebook 128x128linkedin 128x128

Arbejdsmiljø

Det er i samspillet mellem de ansatte og de generelle arbejdsmiljøfaktorer, at arbejdsmiljøet opstår. Både for medarbejdere og ledere.
Arbejdsmiljøet skal ikke blot være sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Det skal også gerne tage hånd om det gode helbred, trivsel og udvikling. At vi alle skal kunne varetage et arbejdsliv – og gerne et langt et af slagsen. At arbejdslivet og privatlivet skal kunne gå hånd i hånd og give et helt liv og et godt liv.
Det er enkelt og samtidig kompliceret at skabe et godt arbejdsmiljø. Mennesker er formet af uddannelse, erfaringer, holdninger og adfærd. Det gør os unikke, uforudsigelige, kreative og nogle gange besværlige.

For AKON hører de to begreber forretning og trivsel sammen. Virksomhedens evne til at producere og være effektiv er koblet sammen med medarbejdernes og ledernes fysiske og psykiske trivsel.

Trivsel er knyttet sammen med samarbejde, innovation og kvalitet i arbejdet. Det der gives opmærksomhed vokser, og ved at sætte fokus på trivsel kan virksomheden få alle parametre til at blomstre.
Hvis der er dårlig trivsel, skabes der store udfordringer for såvel arbejdsmiljøet som for kvaliteten i arbejdet. I disse tilfælde er det vigtigt at reagere, så snart der er tegn på mistrivsel, før det slår rødder i organisationen.

 

AKON arbejder ud fra denne model:

 

Akon model

Problemløsning og udvikling

Vi løser opgaver, der opstår på baggrund af udfordringer i arbejdsmiljøet. Det kan være indretning af arbejdspladsen, overholdelse af grænser i det fysiske arbejdsmiljø eller ændring af vaner, så hensigtsmæssige valg bliver taget i løbet af arbejdsdagen.
Vi arbejder også med opgaver, der er mere proaktive og hvor det handler om at forebygge og udvikle fx sikkerhedsklimaet og dermed sikkerhedskulturen eller, at der arbejdes dynamisk og fortløbende med arbejdsmiljøarbejdet, så tiltag og indsatser er nærværende og giver god mening i dagligdagen.
Grundlæggende er vores indsatser rettet mod det helhedsorienterede, organisatoriske og den sammenhæng udfordringerne er en del af, så der sættes ind på de rette niveauer i virksomheden.

Nyhedsbrev

Du har mulighed for at modtage nyheder om arbejdsmiljø
fra Arbejdsmiljøcentret / AKON A/S.

Du kan altid afmelde dig denne service igen.

Med venlig Hilsen
Arbejdsmiljøcentret / AKON A/S

 

Se seneste nyhedsmails

Tilmeld nyhedsbrev

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere